Elérhetőségek

Berki Vendéglő és Hotel

9900 Körmend,
Rákóczi F. u. 77.
Telefon:
+36(94)594-015
Mobil:
+36(30)682-5438
E-mail:
info@hotelberki.hu

Étterem

A Berki Vendéglő és Hotel elődje több, mint 100 évvel ezelőtt ezen a helyen nyílt meg „Csárda az utolsó garashoz” névvel. Szolgáltatásainkra így egyszerre igaz a hagyományos minőség és az állandó megújulás.

Éttermünk jelenleg 4 teremből és egy kerthelyiségből áll. Az 55 fős kandallóterem, a 20 fős krémterem és a 15 fős kékterem kisebb családi, baráti összejövetelek, ballagások, keresztelők, születésnapok ideális helyszíne. 70 fős kerthelységünkben kellemesen költheti el ebédjét, vacsoráját. Vendéglőnk 100-120 fő befogadására alkalmas, légkondicionált rendezvényteremmel rendelkezik, amely a közösségformáláshoz igazi keretet ad. Tökéletes helyszíne lehet lakodalmaknak, vállalati összejöveteleknek, kihelyezett üléseknek, osztálytalálkozóknak, báloknak.

Az idők és a fejlődés szavára hallgatva modern technológiák, kiváló minőségű alapanyagok és magasan képzett kollégáinkkal megújítottuk étlapunk kínálatát. A professzionális ételek kialakításában Hampuk Zsolt, az egyetlen magyar Relais & Chateaux séf volt segítségünkre! Az itallapon az alkoholmentes frissítőktől az égetett szeszekig mindent megtalál.

Családi ünnepek, baráti összejövetelek, céges rendezvények fénypontja lehet egy-egy szépen elrendezett, különleges hidegtál, melynek elkészítését vállaljuk.

Asztalfoglalás

Éttermünkben Szép Kártyát is elfogadunk.

Az étlap a lap alján a "Csatolt fájlok" közül PDF formátumban is letölthető.

 Csatolt fájl(ok):Kapcsolódó galéria:
« Vissza az előző oldalra!
Berki Vendéglő és Hotel - MagyarBerki Vendéglő és Hotel - Német