Elérhetőségek

Berki Vendéglő és Hotel

9900 Körmend,
Rákóczi F. u. 77.
Telefon:
+36(94)594-015
Mobil:
+36(30)682-5438
E-mail:
info@hotelberki.hu

Esküvő

Kedves Jegyespár!

Amennyiben épp azon tanakodtok, hogy hol tartsátok a lakodalmatokat, akkor a Berki Vendéglő és Hotelnél a legjobb helyen kopogtattok. Nálunk vendégül láthatjátok a rokonságot, barátaitokat, ismerőseiteket, légkondicionált termünkben akár 120 fős násznép is kényelmesen elfér. Kerthelyiségünkben lehetőségetek van a polgári szertartás lebonyolítására is.

Körmendről és környékéről már sokan választottak minket, így az évek során mi is sok tapasztalatot szereztünk a lakodalmak lebonyolításával kapcsolatosan. Segítünk Nektek, hogy életetek eme felejthetetlen napján minden úgy történjen, ahogy Ti azt megálmodtátok.

A légkondicionált teremben egy meleg nyári estén is kényelmesen érezhetitek magatokat. A teremben a násznép nem csak vacsorázni tud, hanem az éjszakát is áttáncolhatja. Többféle lakodalmi menüsor közül választhattok, de természetesen Ti is összeállíthatjátok a nektek tetsző vacsorát és éjféli menüt, mely tartalmazhat vegetáriánus, glutén- vagy laktózmentes ételt is. Az ételekhez korlátlan italfogyasztás is kérhető. Segítünk a zenész, a virágkötő, a fotós, a videós kiválasztásában. A dekoráció a Ti elképzeléseiteket tükrözi, Ti döntitek el, hogy milyen színű legyen a teríték, a gyertya, a szalvéta. Éttermünkben körasztalos terítésre is van lehetőség. A résztvevők számának függvényében előre kalkulált, pontos árajánlatot tudunk adni, így megtervezhetitek költségeiteket.

Ajándékként nálunk tölthetitek a nászéjszakátokat, ahol kipihenhetitek a hajnalig tartó lakodalom fáradalmait. A násznép megfáradt tagjai pedig kedvezményesen vehetik igénybe szobáinkat.

Keressetek fel minket egy kötetlen beszélgetésre, nézzetek szét a Vendéglőben, ismerjétek meg ajánlatainkat.

 


Kapcsolódó galéria:


««  «  1 2  »  »»
2 oldal, 16 összesen, 1-9


« Vissza az előző oldalra!
Berki Vendéglő és Hotel - MagyarBerki Vendéglő és Hotel - Német